Onze praktijk

 

Onze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie heeft 6 behandelruimtes en beschikt over een ruime oefenzaal. De oefenzaal heeft diverse cardio fitness mogelijkheden en een Kinesiswand van Technogym. Deze zijn speciaal geplaatst om de revalidatie van patiënten optimaal te bevorderen.

 

Onze praktijk voor fysiotherapie bestaat uit verschillende specialisaties op het gebied van paramedische zorg. Het aanbod bestaat uit algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, kaakfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, oedeemtherapie, geriatrische fysiotherapie, psychosomatische zorg, arbeidstherapie en podotherapie.

 

De organisatie heeft 10 medewerkers (zowel fulltime als parttime) in dienst. Bijna alle fysiotherapeuten die bij de Praktijk voor Fysiotherapie Walvoort werkzaam zijn hebben zich geschoold in een bepaalde specialisatie. De visie vanuit de organisatie is om een zo breed mogelijk scala aan therapieën te kunnen bieden. Om die reden wordt van elke nieuwe medewerker "geëist" dat deze zich verdiept en schoolt in een bepaalde specialisatie.

 

Voor meer informatie klik op de afbeelding.