Nieuwsoverzicht

Trainen voor de spiegel traint ook ongetrainde arm sneller

Mensen die voor een spiegel één arm trainen, zouden daarmee ook hun ongetrainde andere arm trainen. Door deze optische illusie zou de kracht in de ongetrainde arm toenemen.

Lees verder »

NEDERLANDERS ZITTEN HET LANGST VAN ALLE EUROPEANEN

Lang zitten is niet gezond, toch doen we dat in ons land massaal. Nederlanders zitten per dag het langst van alle Europeanen, blijkt uit cijfers die minister Schippers naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Lees verder »

MEERDERHEID VAN DE MENSEN SPORT OM ZICH GOED TE VOELEN

Een groot deel van de bevolking sport om zich goed te voelen. Ook gaat men sporten tegen stress, om er goed uit te zien of om af te vallen. Een derde zegt te sporten om sociale contacten op te doen.

Lees verder »

Voorkom wielrenblessures!

Je kunt er niet meer omheen: het wielerseizoen draait op volle toeren. Wielren je ook? Let dan goed op. 

Lees verder »

Sporten met warm weer

Je hebt het waarschijnlijk wel gemerkt; buiten bewegen of sporten met dit warme weer is soms een uitdaging. Er zijn bepaalde dingen waar je rekening mee moet houden zodat je gewoon lekker door kan, ondanks de warmte! 

Lees verder »

Skinny jeans kunnen rugpijn veroorzaken

Niet hoge hakken of een te zware handtas, maar skinny jeans blijken het meest belastend voor de rug. De populaire broek beïnvloedt de houding en dat heeft een onvoordelig effect op de rug.

Lees verder »

Reanimatiecursus

Op 24-04-2017 hebben wij weer voldaan aan onze reanimatiecursus. Wij zijn weer helemaal up-to-date m.b.t. het nieuwe protocol van reanimeren, inclusief het gebruik van onze AED. 

Welkom Martijn

In verband met de zwangerschapswaarneming van Maaike en Sanne heten wij Martijn welkom in onze praktijk. Martijn is een ervaren manueel therapeut.

Lees verder »