Update corona virus

15-03-2020

Momenteel houdt het COVID-19 virus (Corona virus) de hele wereld in zijn greep. We moeten proberen om de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Hiervoor zijn, door het WHO en RIVM, al enkele richtlijnen vrijgegeven waar we ons aan dienen te houden. Denk om persoonlijke hygiëne, geen handen schudden, vermijd sociaal contact (houdt afstand van 1 meter) en kom bij lichte griepverschijnselen niet het huis uit. Al onze medewerkers zijn hier uiteraard van op de hoogte.

 

Concreet geldt voor hulpverlenend personeel dat ze ’s bij verkoudheid en/of hoesten én koorts (>38 graden, of alleen koorts moeten thuisblijven. Wij houden ons ook aan deze richtlijn van het RIVM. Bij behandeling van kwetsbare mensen wegen wij zorgvuldig af wat het risico is voor onze patient en voor onze medewerkers. Mocht u zelf twijfelen, kijk op www.thuisarts.nl.   


Voor iedereen is het verstandig om uw weerstand op peil te houden. Dit kan men doen d.m.v. gezonde en gevarieerde voeding én bewegen. Indien u geen griepverschijnselen, verkoudheid, keelpijn heeft, geen weerstand verlagende aandoeningen (longproblemen, etc.) en rekening houdt met hoesten en niezen, dan is er geen bezwaar om de therapie/training te continueren.


Wij hopen U hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Team Walvoort Fysiotherapie